Viitor european: integrare

Fisa pentru evaluarea factorilor de risc la nivel de gospodarie

 


EVALUAREA CONDITIILOR IN CARE LOCUIESTE FAMILIA

Bifati in lista de mai jos factorii cidentifcati la nivelul gospodariei. Acordati 1 punct pentru fiecare factor de risc identificat (total maxim posibil = 19)


EVALUAREA APROVIZIONARII CU APA POTABILA SI CONDITIILE DE DEPOZITARE A ACESTEIA

Bifati in lista de mai jos factorii identificati la nivelul gospodariei. Acordati 1 punct pentru fiecare factor de risc identificat (total maxim posibil = 6)


EVALUAREA MODULUI DE PREGATIRE SI DEPOZITARE A ALIMENTELOR

Bifati in lista de mai jos factorii cidentifcati la nivelul gospodariei. Acordati 1 punct pentru fiecare factor de risc identificat( total maxim posibil = 7)


EVALUAREA SITUATIEI DEENDENTELOR ALOCATE IMBAIERII SI A GRUPURILOR SANITARE

Bifati in lista de mai jos factorii cidentifcati la nivelul gospodariei. Acordati 1 punct pentru fiecare factor de risc identificat( total maxim posibil = 6)


EVALUAREA SPATIILOR DE DEPOZITARE SI MODUL DE EVACUARE A DESURILOR MENAJERE

Bifati in lista de mai jos factorii cidentifcati la nivelul gospodariei. Acordati 1 punct pentru fiecare factor de risc identificat( total maxim posibil = 3)


captcharefresh

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman 2014 – 2020 Axa prioritară 4: „Incluziunea socială și combaterea sărăciei” Obiectivul tematic 9: Promovarea incluziunii sociale, combaterea sărăciei și a oricărei forme de discriminare Titlul proiectului: „Viitor European: Integrare” ID proiect: POCU/20/4/2/101916 Beneficiar: Comuna Bîrca, Județul Dolj Conţinutul acestor materiale aferente site-ului nu reprezintă obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României. Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, vizitati www.fonduri-ue.ro